Praktisch

Datum

De Pinksterlanddagen (PL) vindt elk jaar plaats rond het Pinksterweekend. Het programma is op zaterdag en zondag, je kunt aankomen op vrijdag en blijven tot en met maandagochtend.

Locatie

De Pinksterlanddagen vinden ook dit jaar weer plaats op het kampeerterrein ‘tot Vrijheidsbezinning’, Aekingaweg 1a in Appelscha.

Bereikbaarheid

Het terrein is per openbaar vervoer bereikbaar met lijn 15 of 19 vanaf de NS-stations Assen en Heerenveen.

Kosten

De kosten voor het gehele weekend bedragen dit jaar een donatie, wees er wel van bewust dat we de kosten van dit festival rond de 15 euro per persoon vallen.

Een weekendpas is inclusief kamperen. Vergeet natuurlijk niet je eigen kampeerspullen mee te nemen!

Eten tijdens de PL

Voor de warme maaltijd zorgt Rampenplan. Je moet hiervoor aparte bonnen kopen. De catering in de kantine verzorgt koffie, thee en broodjes. Alle producten zijn veganistisch en van biologische herkomst.

Belangrijke spelregels tijdens de PL

  • De PL is alleen mogelijk als iedereen mee helpt. Je kunt het terrein schoonhouden, een workshop geven, Rampenplan helpen met snijden van de groenten en de afwas doen, een radio uitzending maken of een lied zingen.
  • Het kampeerterrein is antimilitaristisch en alcohol- en drugsvrij. Van de bezoekers wordt verwacht deze uitgangspunten te respecteren.
  • Laat honden bij voorkeur thuis en/of hou ze aan de lijn. Geen honden in de gebouwen.
  • Auto’s kunnen niet op het terrein worden toegelaten. Parkeren is mogelijk op het weiland vóór de ingang.

Meer informatie

De voorbereidingsgroep is bereikbaar via pl[at]puscii.nl