Bus naar de Pinksterlanddagen

Anarchistisch festival de Pinksterlanddagen komt er weer aan! Het programma is bijna rond en wordt online gezet zodra het klaar is, maar de bus kun je alvast reserveren.

Vanuit Amsterdam via Utrecht gaat er een bus die door de PL is georganiseerd. Je kunt een plek reserveren met een mail naar pl@puscii.nl met daarin je naam, vertrekplaats en aantal personen. Vertrek Amsterdam: vrijdag 7 juni 12:00 op bij het Buiksloterwegveer in Amsterdam noord. Neem vanaf Amsterdam centraal de gratis veerpont direct naar de overkant van het IJ en je bent er. Vertrek Utrecht: 13:30 bij station Utrecht Zuilen. Voor de bus geldt een vaste prijs van 20 euro (heen+terug), neem dit gepast mee. De bus gaat terug op maandag aan het begin van de middag.

Let op: er zijn dit jaar minder plaatsen beschikbaar, dus reserveer op tijd!


Anarchist festival de Pinksterlanddagen is coming! The program is nearly ready en will be put online once its complete, but the bus you can already book.

The festival has organized a bus to go from Amsterdam via Utrecht to the festival. You can reserve a spot on the bus with an e-mail to pl@puscii.nl containing your name, busstop and the amount of people. Amsterdam: bus leaves Friday June 7th, 12:00 at the Buiksloterweg ferry in Amsterdam Noord. From central station its the free ferry going straight across the river IJ. Utrecht: 13:30 trainstation Utrecht Zuilen. The bus has a fixed price of 20 euro both ways, please bring this cash. The bus goes back on monday in the first half of the afternoon.

Please note: there is a reduced number of seats available this year, so book your spot on time!

Dit bericht zit in: