PL2021 gaat online door!

Dit jaar gaat de PL door! Ondanks dat dit helaas nu niet op de gewone wijze zal kunnen plaatsvinden (een heel weekend bomvol met toffe workshops, discussie, vegan eten, kinderprogramma en kamperen in Appelscha) gaan we daarom de PL online organiseren op de zaterdag 22 mei! Schrijf die dus alvast op in je agenda 🙂 en hou je laptop klaar. – English below

Natuurlijk is een online PL niet hetzelfde als een PL op de anarchistische camping in Appelscha ( https://www.anarchistischecamping.nl ) maar we willen desalniettemin een tof programma neerzetten. De inhoud en hoe je het programma kunt volgen en meedoen zullen we binnenkort bekendmaken, dus houd onze website/facebook/indymedia in de gaten.

Mis je de camping? Je kunt er het hele jaar door kamperen en recent is ook het huisje verbouwd! Mocht je vragen hebben over hoe of wat dan kun je de camping altijd contacten via de website.

Wat is de Pinksterlanddagen?
Een anarchistisch festival dat jaarlijks plaatsvindt op het kampeerterrein tot Vrijheidsbezinning in Appelscha tijdens het Pinksterweekend. Het is een bijeenkomst voor anarchisten en iedereen die zich door het anarchisme laat inspireren.

Meedoen? Heb je een tof idee, wil je graag de handen uit de mouwen steken om te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Stuur ons dan een mailtje naar: pl@puscii.nl

This year the PL will happen! Even though it’s sadly not possible in the normal way (a weekend full of awesome workshops, discussions, vegan food, childerens program and camping in Appelscha) we will organize it online on Saturday the 23rd of may! Write the date down 🙂 and put your laptop on.

Off course an online PL is not the same as one on the anarchist camping site in Appelscha ( https://anarchistischecamping.nl ) but we want to create a great program. The content and how to follow the online program and participate will be announched soon, so keep an eye out on our website/facebook/indymedia.

Are you missing the camping site? Je can stille camp there throughout the year and recently the guesthouse has been renovatedIf you have questions you can reach the camping at the contact form on the website.

What is the Pinksterlanddagen?
An anarchist festival that happens every year at the campingsite ’tot vrijheidsbezinning’ in Appelscha during Pentecost weekend. It’s an event for anarchists and everyone that is inspired by anarchism.

Join organising? Do you have a cool suggestion, do you want to help everything go smoothly? Send us an email:pl@puscii.nl

Dit bericht zit in: