Tickets & toegankelijkheid! Tickets & accesabillity

INFO: toegankelijkheid van de PL

Om op de camping te komen moet je over een onverharde, onverlichte weg: een zandpad. Het campingterrein is ongelijk en van gras. Kleine stukjes zijn betegeld, zoals rondom de kantine en het toiletgebouw. Er zijn geen paden. In het huisje is een ruime badkamer met armsteunen en douchestoeltje aanwezig. De drempel naar het huisje en naar bijv. de kantine is ongeveer 10-15cm.

Workshops zijn binnen in de grote zaal van de kantine en in de gymzaal. Andere zijn buiten in een tent. Sommige workshops zijn in het NL andere in het EN. Mocht je fluistervertaling willen laat het dan even weten aan het begin van de workshop.

Heb je even behoefte aan wat rust om je heen? Er is geen prikkelarme ruimte, maar de camping is omringd door een groot bos, waar je heerlijk kunt bijkomen en genieten van de natuur.

Dit jaar zullen we voor het eerst een livestream aanbieden van een aantal programmaonderdelen die in de grote zaal plaatsvinden. We hopen hiermee o.a. het PL programma naar mensen toe te brengen die vanwege accessibility redenen niet naar de camping kunnen komen. Heb je vragen over de toegankelijkheid? Stuur ons een DM!

Andere handige weetjes:

– De wc’s/douches zijn genderneutraal.

– Er is een badkamer met wc steunen en douchestoel in het huisje.

– Als je allergiën hebt kun je dit doorgeven aan de Rampenplan keuken.

– Bij Covid klachten: doe ff zelftestje. Bij positieve test: blijf thuis of ga naar huis.

– Op alle wc’s liggen wat menstruatieproducten.

INFO: accessibility during Pinksterlanddagen

To get to the campsite you’ll have to take a dirtroad (which is also an unlit road). The terrain of the campsite is uneven and mostly grass. Some small areas are paved, like around the canteen and the toilets + showers. There are no pathways. In the house there is a spacious shower/toilet with arm rests and a shower seat. The treshold to get into the house is about 10-15 cm.

Workshops are inside, in the grote zaal of the canteen and in the gymzaal. Others are outside in a tent. Some workshops are in Dutch, others in English. If you would like whisper translation, make it known at the start of the workshop.

Do you need some space and quiet? There is no low-stimulus area, but the campsite is surrounded by a large forest where you can unwind and enjoy nature.

This year, for the first time, we’ll have a livestream of some of the programme parts in the grote zaal during the PL. We hope to bring the PL programme to those who can’t come to the campsite due to accessibility reasons.

Do you have questions about accessibility? Send us a DM!

Other useful info:
– The showers and toilets are gender neutral.
– There is a toilet with arm rests and a shower with a seat in the house.
– If you have allergies you can tell this to the Rampenplan kitchen (in advance).
– If you have Covid symptoms: do a self test. You tested positive? Stay home or leave the campsite.

– There are some menstrual products in all toilets.

Dit bericht zit in: