Artikelen feminisme:

 

Lieve mensen,

Zoals jullie verderop kunnen lezen, worden ook dit jaar weer Pinksterlanddagen in Appelscha gehouden, van 28 t/m 31 mei. De voorbereidingsgroep is begonnen, ik heb al een tent besteld voor het sirenenprogramma, nu is alleen de vraag: wie gaat de kar trekken?

Zelf heb ik niet zoveel zin het voortouw te nemen, na een aantal jaar heb ik nu het gevoel dat anderen dat wel eens mogen doen. Natuurlijk zal ik graag meedoen en erbij zijn, stel ik me ook wel een workshop/diskussie voor etc., maar ik wil de eindverantwoordelijkheid niet. De vraag is dus: wie wil dat wel? Kirsten heeft al laten weten wel iets te willen doen, hopelijk zijn anderen daar ook toe bereid.

Voor alle duidelijkheid: de laatste jaren hebben suzan en ik niet veel meer gedaan, dan van tevoren aankondigen dat we een tent hebben, een mail rondsturen met het verzoek thema's/workshops/lezingen/diskussies etc. aan te bieden, hier en daar wat mensen persoonlijk vragen voor een bepaald thema, en dan met name in het weekend zelf de programmering rond krijgen, ophangen en aankondigen. O ja, en de tent moet opgezet worden, op vrijdag, en gezellig ingericht als het lukt.

Vanuit de voorbereidingsgroep is emmy onze contactpersoon; bij haar heb ik ook de tent besteld. zij is te bereiken via zetkin@zonnet.nlOverigens zou het kunnen zijn dat de pl kwa terrein en faciliteiten dit jaar wat anders georganiseerd zullen worden; dat merken we dan wel.\

Deze mail heb ik alleen verstuurd aan sirenen en aanverwanten, waarvan ik nu kon bedenken dat ze interesse zouden kunnen hebben. Check ajb even wie ik vergeten ben, en wie evt. ook nog mee zou willen kunnen doen. Bijvoorbeeld van de NextGenderation of het femkafee in Utrecht, maar ook van al dan niet anarchistische vrouwengroepen, queers, etc. in het land. Ik ben altijd graag bereid mee te denken en iets te doen, laat maar horen dus.

Hopelijk is dit allemaal kompleet en begrijpelijk genoeg, ik ben benieuwd naar jullie reakties. SVP via 'reply all' of 'allen antwoorden' ofzo, dan kan iedereen meelezen.

Groetjes,
Jens van Tricht