Het huishoudelijk regelement

Op deze pagina: het huishoudelijk regelement. Voor een algemene introductie klik hier.


Enkele huishoudelijke mededelingenDe toegang tot de pinksterlanddagen is fl. 15,=. Betaal direct bij aankomst. Vijftien gulden is niet veel voor een lang weekend kamperen + programma. We hebben het geld hard nodig. Bij de kassa staat een pot voor mensen die meer kunnen en willen betalen.

De pinksterlanddagen worden gehouden op de 'camping tot vrijheidsbezinning'. Al vanaf de oprichting in 1933 worden op dit terrein geen alcohol en drugs gebruikt. Van de bezoekers wordt verwacht dit te respecteren.

Kamperen kan op het voetbalveld naast de camping. We hebben dit veld te leen van onze buren, jeugdinternaat Aekinga, dus houdt het netjes. Het is de bedoeling dat de tenten aan de rand van het veld (buiten de lijnen) worden opgezet. Kijk bij het weggaan nauwkeurig of er geen haringen zijn achtergebleven, na de PL zullen er weer kinderen lopen. Ook aan maaimachines kunnen haringen veel schade aanrichten.

Ook voor het weiland voor de ingang de camping geldt dat we het van de buren gratis mogen gebruiken. Hier mogen geen tenten worden opgezet.

Een deel van het programma vind plaats in de gebouwen van internaat Aekinga. Zoals ieder jaar mogen we hiervan kosteloos gebruik maken. Houd de gebouwen netjes, neem afval mee terug naar de camping, binnen niet roken, geen plakband op de ramen en geen punaises gebruiken.

Bonnen voor het avondeten en voor het ontbijt op zondagochtend kunnen in de caravan bij de ingang worden gekocht. In de kantine zijn brood, beleg, koffie, thee, en andere versnaperingen te verkrijgen.

Het bos is heel dichtbij, vuur kan funest zijn. Maak daarom geen open vuren op en rond het terrein.

Vanaf 24.00 willen veel mensen gaan slapen. Veel kinderen liggen al eerder te slapen. Verstoor de rust van anderen niet en maak geen herrie.

's Nachts gaan de gebouwen op slot, er kan binnen niet worden geslapen.

Heb je een hond bij je, houdt deze dan aan de lijn. Zorg ervoor dat honden de gebouwen niet ingaan.

Op het terrein zijn twee douches. De sleutel kan bij het beheer voor fl. 1,= worden opgehaald.

Om de dagen goed te laten verlopen zoeken we voor allerhande taken nog mensen voor het PL-team. Meld je aan bij de organisatie.

Ook buiten de PL zijn kampeerders welkom op de camping. Het kampeergeld is fl. 2,75 per persoon per nacht + fl. 1.50 per tent of caravan. Tijdens de PL is kampeergeld bij de toegang inbegrepen. Het kampeer seizoen loopt van 1 april tot en met 1 november. Het grote gebouw is geschikt voor vergaderingen, lezingen, e.d.. Groepen betalen fl. 25,= huur per weekend voor de zaal (plus kosten gas, water en elektriciteit) en de individuele kampeerkosten van fl. 2,75 per nacht.