Laatste nieuws

 

Reader (17-05-2003)
Ook dit jaar zal er met de PL een reader verschijnen waarin ondermeer het programma staat vermeld. Deze zal echter pas met de dagen zelf gereed zijn. Degenen die hieraan een bijdrage willen leveren dienen dit de voorbereidingsgroep uiterlijk op woensdag 28 mei via ons emailadres toe te zenden.

Circustent (15-05-2003)
Voor het eerst sinds jaren komt er met de PL weer een Circustent waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden.

Praktische Workshops (15-05-2003)
De groep Onkruit (vergaat niet) is voornemens een aantal praktische workshops te gaan verzorgen.

Dagelijks videojournaal door Organic Chaos (13-05-2003)
Organic Chaos gaat tijdens de PL een dagelijks videojournaal maken. De groep verzorgt in een eigen tent al enige jaren een videoprogramma tijdens de dagen. Tevens bereidt men een videocompilatie voor op basis van oud film- en videomateriaal.

Theetent Wageningen weer present (13-05-2003)
De theetent uit Wageningen zal dit jaar opnieuw tijdens de PL aanwezig zijn. Behalve lekkere thee wordt er ook falaffel geserveerd. Iinmiddels hebben Judith en Admira een Marokkaanse koningstent aangeschaft, die mooi zal staan op het terrein. De eventuele opbrengst gaat naar het project zelf (verbeteren, aanschaf/vervanging spullen etc.), vergoeding aan vluchtelingen die geen recht hebben op geld vanuit het rijk en naar een familie in Irak. Wellicht dat we op Appelscha een bedrag beschikbaar kunnen stellen aan het een of ander. G dacht wordt ook enkele kleine aktiviteiten voor de kinderen te organiseren: henna schilderen, je naam in het Arabisch schrijven met een kroontjes pen, munthee maken met gevulde dadels ofzoiets.

Eigen PL-shirts bedrukken (13-05-2003)
Sil, al jaren bekend vanwege haar zelf ontworpen shirts die ze ook tijdens de PL verkoopt, organiseert iedere ochtend een workshop waarin je leert je eigen t-shirt te bedrukken. Wellicht met het logo van de PL van dit jaar erop. Neem dus je eigen shirt mee of koop er een bij Sil. Uiteraard zorgt zij voor verf.

Boekenstands reserveren (13-05-2003)
Groepen die een boekenstand willen reserveren worden verzocht zo spoedig mogelijk een mailtje te sturen naar ons adres. Inmiddels zijn er 20 kramen besteld. Deze kosten 12,50 euro per stuk.