home > inhoud reader > Huishoudelijke mededelingen

Reader PL 2005

 

Huishoudelijke mededelingen:

· Bij de hoofdpoort staat een caravan waar je de entree kan betalen. Het is ook dit jaar weer 10, -. Dit bedrag is zo laag mogelijk gehouden. Het is er wel op berekend dat iedereen dit betaalt. Met het entreegeld en de opbrengst van de kantine wordt de hele bijeenkomst betaald.
· Bij het huisje is er ook dit jaar weer een infostand. Voor al je vragen en opmerkingen kun je hier terecht.
· Het diner wordt ook dit jaar weer verzorgd door Rampenplan. Ook zij kunnen altijd wel hulp gebruiken bij het snijden van groenten en de afwas! Informeer bij hun tent.
· De kantine is vanaf 08.00 uur open voor koffie, thee, ontbijt, snoep, soep enz. Het gehele assortiment zoals ook brood, beleg, chips e.d. is biologisch.
· Houdt het kampeerterrein schoon. Ook het Aekingaterrein! Aan het begin van het terrein staat een vuilcontainer waar je je afval in kan deponeren.
· Zet je tent buiten de lijnen van het voetbalveld op. Check bij het weggaan of er geen haringen in de grond blijven zitten. (Voetballers kunnen zich er lelijk aan bezeren en de maaimachine is er ook niet tegen bestand!)

· Hou je hond bij je en laat 'm niet op het terrein poepen.
· De w.c.'s en douches moeten regelmatig worden schoongemaakt. Het zou fijn zijn als meerdere mensen zich hierover ontfermen. Er hangen schoonmaakroosters in de vrouwen- en mannentoiletten.
· Wat eigenlijk streng verboden is, is het kampvuur in het bos. Omdat het elk jaar toch wel plaatsvindt maar vorig jaar totaal uit de hand gelopen is, willen we iedereen op het hart drukken dat mensen hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Om dat de P.L. dit jaar vroeg in het seizoen is, zitten we midden in het broedseizoen. Buiten dat is het in elk bos verboden om een kampvuur te maken i.v.m. brandgevaar. De gevolgen zijn niet te overzien als het misgaat!
· Het zou erg prettig zijn als er wat mensen op maandag helpen met afbreken en schoonmaken. Je kan je opgeven bij de infostand, voor het huisje.
· Ongetwijfeld zijn er ook nog mensen nodig om kantinediensten te draaien. De diensten duren 2 uur. Achter de bar hangt een rooster om je in te tekenen.

Veel plezier en hopelijk tot op de PL!

[inhoud reader]
[home]