Camping

Vakantieplek
Ook buiten de Pinksterlanddagen of ander gatherings en bijeenkomsten is de camping een prima vakantieplek. Naast de 30 vaste jaarplaatsen hebben we 7 seizoensplaatsen en is er ruimte voor passanten. De camping is geopend van 1 april tot 1 november

Tarieven
De tarieven per overnachting zijn:
– Per persoon € 3,50
– Kinderen tot 16 jaar € 1,50
– Caravan, camper of tent € 1,50
– Gebruik wasmachine € 2,00 (zelf voor wasmiddel zorgen)
– Gebruik douche is gratis (graag schoon achterlaten)

Kampeerhuisje
We beschikken over een kampeerhuisje dat gebruikt kan worden. Het streeftarief voor het huisje is €35,- per overnachting. Deze kunt je via de website van de camping boeken.

Logeercaravan

Er is ook een logeercaravan die je per mail kunt reserveren. Voor 2 personen is het streeftarief 11,50 per nacht.

Vergaderzaal en de kantine
Groepen kunnen gebruik maken van de vergaderzaal en de kantine. Overleg even over de kosten en reserveer.

Seizoenplaatsen
Mocht je interesse hebben in een jaarplaats, maar de wachtlijst is nog lang, dan is een seizoensplaats een mooi alternatief om toch betrokken te kunnen raken bij het kampeerterrein.

Mensen die gebruik willen maken van een seizoensplaats kunnen daarvoor een aanvraag indienen bij Acamping@puscii.nl. Via deze mail kunnen we de aanvraag in behandeling nemen en je zo snel als mogelijk op de hoogte brengen over de beslissing over je aanvraag.

Als je een seizoensplaats aanvraagt betekent dat wel dat je je kampeerspullen alleen tijdens het seizoen op het kampeerterrein mag stallen. Buiten het seizoen dient dit weer weggehaald te worden. Vanwege de kleine beschikbare ruimte bestemd voor seizoenskampeerders, vinden we het fijn om te weten met wat voor kampeerspullen je komt kamperen, willen we in overleg kijken hoe we de kampeermiddelen inpasbaar kunnen maken op het terrein en wordt de plaats van de staanplek in overleg met iemand van het kampeerterrein bepaald.

Na afloop van het seizoen kan je weer een nieuwe aanvraag doen voor het volgende seizoen.

Mocht je nog vragen hebben over seizoensplaatsen, dan kan je ook naar bovenstaand mailadres mailen of gewoon iemand van het kampeerterrein aanspreken.

Het tarief voor een seizoensplaats is € 325,-

Houd er rekening mee dat het terrein alcohol- en drugsvrij is